Nieuws

Bekeken

Bezoeker’s

Next (right) Previous (left) Back (history)

Graham Houlihan

                                                                                      29-01-2008


De heer Graham is woonachtig in Engeland, hij kwam langs om mij te verassen met een document dat in Sachsenring op 1971 was ondertekend door mij om te mogen deelnemen aan de GP.

Tevens had hij enkele foto's die ik niet kende.

Hij was een verzamelaar in het vergaren van handtekeningen, volgens hem was hij de trotse eigenaar van naar schatting 9000 handtekeningen.

Tevens is hij ook in het bezit van de handtekeningen van een ieder die ooit een GP gewonnen heeft van af 1948 tot en met 1980.

Hij vertelde, dat hij al jaren op zoek was geweest naar mij voor een handtekening, maar ik was onvindbaar tot ongeveer twee maanden terug, toen hij in zijn woonplaats op het web aan het surfen was! tot zijn grote verbazing kwam hij met een omweg plotseling de HEMEYLA site tegen, zoals hij vertelde was hij met stomheid geslagen, jaren naar deze man gezocht niet kunnen vinden en plotseling komt hij binnen stappen, volgens hem bestaan er nog wonderen, aldus Graham.


Hij kreeg van mij zijn handtekeningen, ik kreeg van hem deze twee foto's en een copy van het document, dit document kan ik nog niet plaatsen, daar is eerst toestemming voor nodig van de vorige eigenaar?

Na enkele uren gepraat te hebben met handen en voeten is Meneer Graham met het stuur van zijn auto aan de verkeerde kant weer vertrokken richting Dover.

copyright: motorrennsportarchiv.de2008-2 #nieuws2008-2 Nieuws.
- Reageren.
Andreas Hofmann Goetheplatz 14
D-04626 Schmölin
Herman Meijer
Wilhelminastraat 28 NL-9359 EK Blokzijl
Schmölln,den 14.12.2010
Werter Herr Meijer!
Sicher werden sie sich wundern Post von mir zu bekommen.
Mein Name ist Andreas Hofmann. Ich bin ein begeisterter Motorsportfan. Ich habe eine Sammlung mit Autogrammfotos. Diese Sammlung möchte ich ständig vervollständigen. Deshalb möchte ich mich mit einer Bitte an sie wenden.
Können sie mir bitte die beiliegenden Fotos unterschreiben und an mich zurück senden. Ich würde mich sehr freuen und wäre ihnen sehr dankbar.
Vielen Dank im Voraus für ihre Bemühungen.
Können Sie mir mit den Adressen von Tom Koyman,Juup Bosman und Theo van Geffen helfen?

Mit besten Grüßen Andreas Hofmann.
#kleur